Traiteur Stijn Paredis: Prijslijst

Ontdek hieronder een overzicht van de lekkernijen van traiteur Stijn Paredis:

 

 

 

 

Aperitiefhapjes

 

Koude aperitiefhapjes
prijs/stuk
Witloofblaadje met grijze Noordzeegarnalen
€ 1,00
Rundcarpaccio met parmazaan en pijnboompitjes
€ 2,50
Parmaham met meloenbolletje
€ 1,50
Kerstomaatje met mozzarella en basilicum
€ 1,00
Kerstomaatje met grijze Noordzeegarnalen
€ 1,50
Lepelhapje met kruidenpannenkoekje, zure room en gerookte zalm
€ 1,50
Lepelhapje met granaatappel en jonge haring
€ 1,50
Glaasje met handgepelde garnalen uit de Noordzee
€ 1,50
Lepelhapje met in soja en Mirin gemarineerde zwaardvis
€ 2,00
Koud erwtensoepje met munt
€ 1,50
Tartaar van scampi met wasabischuim
€ 1,50
Haringhapje met appel en rode biet
€ 1,00
Rauwkostgroentjes met dipsausjes (10 personen)
€ 10,00
Tafelbordje met borrelhapjes (olijven, salami, ansjovis, kaas, … )
€ 5,00

 

Warme aperitiefhapjes

prijs/stuk
Pruimpje met spekjasje
€ 1,00
Kippenboutje
€ 1,00
Minigarnaalkroketje
€ 1,50
Warm geitenkaasje met spek en honing
€ 1,50
Scampi met kokos-currysausje
€ 2,00
Wijngaardslak met lookboter
€ 1,50
Gegrilde oester met witloof
€ 2,00
Kaaskroketje
€ 1,50
Bladerdeegkorstje met garnaaltjes
€ 1,50
Warm soepje
€ 2,00

 

Wereldwijde hapjes

prijs/stuk
Gemarineerde en gevulde minipaprika, olijf en champignons
€ 1,60
Pikante kippenvleugeltjes
€ 1,00
Verse huisbereide loempia
€ 1,50
Sashimi van Tonijn (met wasabi en sojasaus)
€ 2,00
Nigiri Sushi met tonijn (met wasabi en sojasaus)
€ 2,00
Nigiri Sushi met Schotse zalm (met wasabi en sojasaus)
€ 1.50
Huisbereide gestoomde dim sum
€ 2,00
Tempura van vis
€ 2,00
Gevulde inktvisjes
€ 2,00
Bruschetta met gemarineerde artisjok
€ 1,50
Gegrilde aubergine met yoghurt en koriander
€ 1,50




Soepen
 
 
prijs/pers
Witloofroomsoepje met Noordzeegarnaaltjes
€ 2,00
Fijn kervelsoepje
€ 1,50
Tomatensoepje met room
€ 1,50
Gegratineerde uiensoep
€ 1,50
Aspergeroomsoepje (seizoensgebonden)
€ 2,00
Consommé van ossenstaart
€ 2,50
Stevige erwtensoep
€ 1,50
Bisque van garnalen
€ 3,00
Vissoepje
€ 2,50
Bisque van kreeft
€ 3,50
Consommé van jonge bosduifjes
€ 2,50
Broccolisoepje
€ 1,50
Gazpacho
€ 2,00
Oosterse groentesoep
€ 2,00
Minestrone
€ 1,50

 

Voorgerechten
 
Koude voorgerechten
prijs/pers.
Trio van zalm (uit de kelder, tartaar, sushi, gemarineerd
of mousse) met slagarnituur
€ 10,00
 
Slaatje met huisgerookte eendenborst
€ 12,50
Tomaat met Zeebrugse garnalen en slagarnitur
€ 12,00
Spaanse ham met honingmeloentje
€ 8,00
Huisgemaakte ganzenleverpastei met uienconfituur en gekarameliseerde appeltjes
€ 16,00
Zeevruchtenslaatje
€ 9,00
Serranoham met tomaatjes en mozzarella
€ 9,00
Halve kreeft met garnituur
€ 16,00
Fijne charcuterie uit Lyon
€ 10,00
Slaatje met ganzenleverpastei en Armagnac
€ 14,00
Rundcarpaccio met garnituur
€ 10,00
Zalmtartaar met garnituur
€ 9,00
Carpaccio van Schotse zalm en Bretoense St. Jacobsvruchten
€ 16,00
   
Warme voorgerechten
prijs/pers
Huisgemaakte garnaalkroketjes
€ 8,00
Pasteitje met kip en paddenstoelen
€ 7,50
Pasteitje met zeevruchten
€ 10,00
Scampi met look en wilde rijst
€ 8,50
Scampi met een duivels roomsausje en pasta
€ 8,50
Half kreeftje met pittig kruidensausje
€ 16,00
Rode Poon filet met gewokte groentjes
€ 10,00
Gegrilde gamba's met glasnoedels en oosterse marinade
€ 12,00
Tarte tatin van tomaat met gegrilde zeewolf
€ 9,00
en een fris slaatje  
Asperges op zijn Vlaams (seizoensgebonden)  
Rode mul met botuitjes, zeekraal en sluimerwten
€ 10,00
Lasagne van krab en asperges met kreeftsausje
€ 14,00
Asperges met Mousselinesausje (seizoensgebonden)  
Gevulde aardappelsoes met Naamse slakjes en
€ 9,50
groene kruidensaus  
Gekonfijt eendenboutje met sinaasappel en roze peper
€ 9,00
Warm geitenkaasje met Acaciahoning op een slaatje
€ 7,50
Gegrilde en gemarineerde Haloumikaas met een
€ 7,50
zuiders slaatje  

 

Hoofdgerechten
 
Hoofdgerechten vlees
prijs/pers
Gegratineerd witloof in Meesterlijcke ham
€ 9,00
Vlaamse karbonade van varkenswangetjes met Abdijbier
€ 12,00
Haantje in wijnsaus
€ 12,00
Mechelse Koekoek met asperges (seizoensgebonden)
€ 18,00
Parelhoentje met fijne druifjes
€ 14,00
Gepersileerd lamskroontje met seizoensgroentjes en
€ 20,00
rozemarijnsaus  
Kalkoenroulade met seizoensgroentjes en pepersaus
€ 12,00
Rosbief met seizoensgroenten en jagersaus
€ 14,00
Pata Negragebraad met seizoensgroentjes en woudchampignons
€ 18,00
Eendenborst uit Dombès met wijnperzik
€ 18,00
Lamsbout met zuiderse groenteratatouille
€ 16,00
Hongaarse goulash
€ 9,00
Pasteitje van Vlaamse kalfskop
€ 15,00
Speenvarkentje met Brusselse spruitjes
€ 18,00
Entrecote uit Ashdale
€ 20,00
Kalfsmedaillon met seizoensgroentjes en dragonsaus
€ 18,00
Gegrilde lamskoteletjes met groentelasagne
€ 20,00
met een fris slaatje  
   
Wildgerechten seizoensgebonden, zie nieuwsbrief.  
Hoofdgerechten vis
prijs/pers
Kabeljauw op een bedje van spinazie en witte wijnsaus
€ 18,00
Zeetongfilet uit Normandië
dagprijs
Gepocheerde tarbotfilet uit Oostende
€ 25,00
Gentse waterzooi met Noordzeevis
€ 15,00
Paling in het groen
€ 18,00
Zeebaars in zoutkorst met preisliertjes en kappertjes
€ 18,00
Bouillabaisse uit Marseille
€ 16,00
Roggevleugel met botersausje
€ 16,50
Trio van schaaldieren (langoustines, kreeft en krab)
€ 20,00
Schelpdieren op een bedje van tagliatelle met roomsausje
€ 15,00
Papillotten van kabeljauw met knapperige groentjes en saffraansaus
€ 20,00
   

 

Barbecue  
Barbecues en tuinfeesten  

Barbecue
 
   
Kippenbout of -borst  
Verschillende soorten worst (chipolata, merguez,…)  
Ribbetjes  
Gemarineerde varkenslapjes  
Vleesspies  
   
Slabuffet  
   
Tomaatjes  
Komkommersla  
Koude aardappelsla  
Sla-assortiment  
Pastasalade  
Rijst met spekjes  
Gekruide aardappeltjes
prijs
Sausvariatie
€ 20,00
   
Barbecue "Prestige"  
   
Zeevruchten met fijne kruiden en Pernod  
Kippenbout of borst  
Assortiment barbecueworst (chipolata, merguez,…)  
Gemarineerde ribbetjes  
Gemarineerde varkenslapjes  
Gemarineerde rundspies  
Lamskoteletjes  
Scampispies  
   
Slabuffet  
   
Tomaatjes  
Komkommersla  
Koude aardappelsla  
Sla-assortiment  
Griekse pastasla  
Rucola met zongedroogde tomaatjes  
Rijst met spekjes  
Gekruide aardappeltjes  
Broodvariatie
prijs
Sausvariatie
€ 35,00



Assortiment belegde broodjes    
  prijs
Schotel met 25 belegde sandwiches en gevarieerd beleg. € 45,00

 

Desserten

 

prijs/pers
Gevarieerde kaasschotel met broodassortiment € 12,00
Mousse van fijne Belgische chocolade € 8,00
Gevarieerd fruitslaatje (op wens met slagroom) € 5,00
Crème brûlée € 8,00
Trio van chocolademousse € 8,00
Trio van huisbereide sorbet € 8,00
Fijne patisserie € 10,00
Tiramisu € 7,00
Gebakken appelbanaantjes met ananassorbet € 8,00
Pronkijs (ijstaarten: prijs op aanvraag)  
Aardbeien in balsamicosiroop met mascarpone-ijs (seizoen) € 8,00
Pannenkoeken uit Veurne met vanille-ijs en warme chocoladesaus € 7,00
Artisanaal schepijs (verschillende smaken) € 8,00
Sorbetpallet met vers fruit € 9,00
Gevarieerd dessertenbuffet € 10,00

 

Diensten en materiaal      
  stukprijs totaalprijs
Barbecue, houtskool en buffettafels voor tuinfeest   € 100,00
Buffettafels inclusief tafellinnen   € 30,00
Staantafel inclusief tafellinnen, servetten en decoratie € 15,00  
Aankleding tafels in eigentijdse stijl, inclusief tafellinnen, € 3,00  
Servetten, porselein, bestek, glazen en decoratie.    
Tafels en stoelen te bespreken
Feesttent te bespreken
Medewerker zaal (prijs per uur) € 20,00